Si l’educació canvia…

by Eduard Batlle Rispau on 20 Maig 2011

Un vídeo més de Mike Wesch que exposa la transformació que està patint l’educació en l’inici de la Revolució Digital. Són interessants els vídeos que Wesch penja a YouTube perquè, de manera distesa, analitzen els canvis que afronten les aules amb l’entrada de les TIC i l’era d’internet. El canvi de paradigma és imparable i malgrat encara hem de parlar de societats connectades al món, el que ara comencem a veure és tot just la primera fase de la transformació. És per això que aquest canvi digital encara deixa en evidència el sistema adult. Són ells, aquests joves, hiperconnectats, digitals i actius, els qui demanaran una nova societat de consum i transformaran els habits de conducta més tradicional. El progrés de la humanitat.

Queden unes dècades encara per valorar-ho definitivament però ja es pot intuir la força de les connexions globals, la interacció,  l’ús del mòbil com a aparell indispensable en tot procés tecnològic -especialment de pagament-, la formació continuada i l’ús de les xarxes socials com a revolució per expressar-se i mobilitzar-se, com ara passa amb les acampades de Madrid i Barcelona. El canvi digital és imparable i els adults “digitals i connectats” ja comencem a avançar en aquesta direcció.

Música | Walk in Back # R.E.M.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: