Segona edició del #FiresGirona

Ho tornem a promoure amb l’Anna Codina, qui va creure en aquest projecte després de veure la primera iniciativa a les Festes de Gràcia. Les Fires de Sant Narcís de Girona  2011 comptaran enguany amb la segona edició del concurs de fotografia via Twitter. Amb més de 300 fotos presentades l’any passat amb l’etiqueta #FiresGirona, es preveu que aquesta edició agumentin el nombre d’imatges. El concurs donarà inici a partir del primer dia que comencin les Fires, el divendres 28 d’octubre, fins l’últim, el diumenge 6 de novembre i només caldrà publicar les imatges a Twitter emprant l’etiqueta #FiresGirona.

El jurat, composat pel guanyador de l’anterior edició, Pere Hosta, juntament amb Quim Morales, Pere Duran, Rosa Duran i Marc Estarriola, escolliran les millors fotografies. Gràcies a tots els qui vau participar el primer any! Esperem oferir millors premis i dimensionar encara més el concurs en temps complicats però ens motiven per superar-nos i dimensionar aquest esperit 2.0 perquè Girona pugui ser un referent com a ciutat pionera amb iniciatives a internet.

Música | I Want The World To Stop # Belle & Sebastian

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?