Idees d’e-futur: voler construir el futur en positiu

by Eduard Batlle Rispau on 1 Desembre 2011

Va ser una dosi d’esperança escoltar les 17 càpsules anticrisi que es van anar presentant ahir al Parc de la UdG. Un relat breu, de cinc minuts, exposat per professors universitaris, emprenedors i empresaris. Un conjunt d’idees i experiències que van anar lloant petits i grans casos d’èxit. Construccions en positiu. Visions necessàries per contrarestar aquest desànim general que està provocant la crisi: pèrdua de lloc de treball, retallades i menys qualitat de vida. I no era fàcil explicar-se en cinc minuts, però els ponents van saber adaptar-se al guió i posicionar el seu argument.

Al final, les intervencions van acabar fent un relat de la pròpia jornada, que era la cloenda del I cicle Idees d’e-futur, que hem organitzat des de la consultora Catalunya Valley i  s’engloba dins el Clúster TIC-Media Girona. Unes hores on el protagonisme el van tenir gent jove, preparada, del territori i que busca les oportunitats per donar sortida a les seves idees i projectes. Algunes idees interessants amb dosis acadèmiques per potenciar la formació constant, d’altres casos d’èxit del territori que poden ser globalitzats i d’altres casos internacionals per aplicar a casa nostra. Una suma de posades en escena que conviden a l’optimisme i potencien les interaccions. Una jornada amb un ampli salt en el temps.`

I gràcies a tots els ponents d’ahir, protagonistes durant les jornades, assistents durant aquest 2011 i divulgadors a la xarxa de tot el realt d’aquest primer cicle a través del hashtag #Idees d’e-futur. A tothom, gràcies!

Música | Junk Of The Heart # The Kooks

{ 2 comments… read them below or add one }

Anna Desembre 1, 2011 a les 14:31 pm

Gran, molt gran tot plegat. Com l’ideador i organitzador de tota aquest projecte i dkes diferents ponents que han anat participant al cicle. Només he pogut assistir-hi algunes vegades, però sobretot Eduard feu tots els possibles perquè això continui. Crec que no va ser l’ única que va marxar amb mal regust al sentir que la segona edició podria no veure la llum. Ànims i força 🙂

Eduard Batlle Rispau Desembre 2, 2011 a les 18:01 pm

Moltes gràcies per aquest detall Anna.
Molts ànims i fins aviat!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: