La “nova” publicitat

by Eduard Batlle Rispau on 22 desembre 2011

Són dos exemples que aquests dies han tingut molta repercussió a les xarxes socials i que s’adapten als nous registres d’apostar per les campanyes virals. O sigui, que l’internauta faci seu l’anunci i el divulgui entre els seus cercles; ja no cal esperar el consumidor final assegut davant del televisor. Producte i venda directe al possible client, sense intermediaris, ni franges horàries. Són nous registres per aquests temps líquids, fórmules per a ser divulgades pels usuaris actius. I que demostren que en temps de crisi, cal ser encara més creatiu per promoure un producte. És més fàcil vendre en temps de bonança econòmica, però ara la connexió venedor-client entra per molts més canals. Tot depèn del producte, el relat i les dosis d’optimisme que ara cal intentar generar.

El d’Eurekakids és un model més en format lip dup, amb els treballadors com a protagonistes i que fomenten la proximitat amb el consumidor i les dinàmiques d’equip. Un relat fàcil inspirat en la participació i una cançó que enganxi.

I el de Campofrío és un més dels que intenten marcar tendència i que destaca pel registre atrevit utilitzat pels seus creatius. És un format relatat, molt més llarg de l’habitual, i en el qual l’storytelling no ens parla del producte sinó d’una història.

Música |I Didn’t See It Coming # Belle & Sebastian

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Ruth desembre 12, 2015 a les 18:36 pm

a1Hola chicos!En el texto se dice que se pueedn hacer pay-pays, pero quereda deciros que Trini ya tiene 2 en casa.Tambie9n quereda que, si podemos, concretemos pronto la ropa que nos vamos a poner. Yo no he encontrado zapatillas hechas todas de esparto y de las combinadas con tela no se9 si voy a tener tiempo de ir a algfan sitio a comprarlas.Para la cere1mica me pondre9 un pantalf3n fino suelto, pero cogidos abajo con un puf1o. Tengo de color blanco, gris y azul marino, y una camisa blanca, no se9 si de manga corta o larga, con un delantal. Para los pies, habeda pensado ponerme las zapatillas de trecking que tengo, abiertas, pero son como de caucho o algo e1sed, las que suelo llevar para que os hage1is una idea. No me quiero complicar mucho porque tengo afan que terminar el otro mf3dulo y no voy a tener mucho tiempo para ir de compras.Llevare9 el cesto y el salvamanteles de esparto que compre9 a Pedro, para que sirvan como muestra.Un abrazo.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: