#FòrumGirona13

by Eduard Batlle Rispau on 2 març 2013

#forumgirona13 from factory on Vimeo.

El nostre videorelat com a La Factoria després del nostre pas pel Fòrum Gastronòmic de Girona. Una edició més que ha dimensionat el nostre territori, un dels nostres valors amb més visió internacional i que ara toca posar el valor. Estem en una situació delicada molt complicada i tensa, que ha patit també l’organització del Fòrum,. i ara és quan toca fer-ne balanç. No són temps fàcils per aventures però la situació també obliga a obrir les empreses i demostrar que les que han fet bé les coses en els darrers anys poden aconseguir mantenir i per què no… progressar. En temps de tants canvis, lloar els qui arrisquen, des dels petits als grans comerços, i als qui aposten per no deixar-se superar per les adversitats i mantenir el treball fet en els darrers anys. Com el cas del Fòrum.

Ah! I espero que us agradi el vídeorelat de la Marian Ruiz i la Laura P. Victòria.

Música | Teach Me Tonight # Amy Whitehouse

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: