Un apunt més de la nostra història | Bloc de l'Eduard Batlle

Un apunt més de la nostra història

by Eduard Batlle Rispau on 10 novembre 2014

Votació del 9N. Votació preparada per ser immortalitzada amb el mòbil. PAU BARRENA | BLOOMBERG

Un èxit de convocatòria en tots els sentits. Políticament, democràticament i socialment. Ha guanyat Catalunya amb el 9N (amb ressò internacional) perquè hem demostrat que units som molt més forts. Malgrat els impediments des de Madrid, ja esperats i previstos, va ser una jornada electoral exemplar i amb unes cues que demostraven la càrrega emotiva del dia. I amb un mèrit dels voluntaris que s’ha de lloar des del primer a l’últim voluntari. I no ha estat fàcil arribar al 9N, però la societat ha demostrat que no fallaria. I els resultats ho demostren. I el civisme, també. Una convicció trasllada a la realitat democràtica i que servirà per entrar a la història de la Catalunya política. I serà un capítol d’orgull, patriotisme i que serà un pas més en l’autoderterminació d’aquest país. Sisplau, que a partir d’ara ningú dels nostres ho espatlli.

I les votacions del #9N2014 també van tenir la resposta social. Una festa digital i compartida a l’instant per demostrar que la societat està connectada i és líquida. I que Catalunya és un referent també en les societats modernes. La nova revolució de la comunicació a escala local i global amb l’èxit del hashtag #CataloniaWins com a trending topic mundial.Triplement orgullós de sentir-me part d’aquesta història del segle XXI: per la resposta de la societat, pel resultat global (el sí si amb el 80,76% dels vots) i per demostrar que som referents digitals.

Música | País petit # Manu Guix

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: