Benvingut Pep! Sort i gràcies!

by Eduard Batlle Rispau on 6 maig 2015

Arriba el dia del gran retorn. Tard o d’hora havia de passar aquest moment. Potser ho estem magnificant entre tots i no deixa de ser un partit més, per especial que sigui. De moment, a la prèvia del matx, ningú ha desenterrat la destral de guerra: s’ha apostat per un to de pau. Conciliador. Millor, No era favorable per a ningú, especialment, per al llegat històric de títols que es va aconseguir i el prestigi recollit. Alguns jugadors, amb Messi al capdavant, tenen ganes de demostrar-te moltes coses i establir el precedent sobre la rellevància d’aquesta generació i atribuir-se el lideratge dels mèrits. I tu tens un repte més personal però estigues tranquil, passi el que passi, el teu gran record és inesborrable i únic. I a més, ens queda l’actitud i el coratge de fer el Barça únic al món, a través d’un esperit innovador, ple de talent i abocat a l’excel·lència.

Música | Hijos de un mismo Dios # Macaco

 

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: