El preu de la independència

by Eduard Batlle Rispau on 17 Octubre 2017

Ens trobem dins un moment històric per a Catalunya després de l’1 d’octubre i la gran aturada del 3 d’octubre per tot el que ha desencadenat amb la relació amb el govern espanyol del PP i les forces de seguretat de l’Estat espanyol. La transcendència de la situació actual està repercutint en la nostra economia i l’allau de notícies interessades per desestabilitzar Catalunya no té fre. És evident que la independència té un desgast, un preu i el cost d’una lluita. Tant la societat com les empreses pateixen aquesta rivalitat cada vegada més tensa i endurida. Però ara, sembla que no hi ha terme neutre: o s’avança cap a la independència o Catalunya tornarà a quedar sotmesa a Espanya una altra època.

És evident que aquesta greu crisi no afecta per igual a les empreses gironines i catalanes. N’hi ha de més exposades i que pateixen les conseqüències. El síndrome de la por, especialment els mitjans de comunicació espanyols, no hi ajuda. I no són temps fàcils per a ningú; sobretot, els empresaris i companyies que després de molts anys d’esforços es veuen ara perjudicats. Però no oblidem els qui continuen progressant i fent país perquè és bo recordar que la Catalunya XXI no la fan només les grans caixes, els grans directius i les grans empreses sinó que la força d’aquest país està en la seva gent. I aquí està el secret de la seva força, ambició, empenta i lluita. La gent, les persones i les petites empreses que cada dia s’esforcen per millorar i progressar. De fet, com s’ha fet al llarg de la història després de generacions i essent un territori sotmès.

Dedicat a ells i a elles, totes aquelles generacions que no van deixar de lluitar, esforçar-se i estimar Catalunya.

Música | Stay Stay (faraway, so close) # U2

{ 2 comments… read them below or add one }

asmr https://0mniartist.tumblr.com Abril 10, 2021 a les 9:26 am

Hello outstanding blog! Does running a blog like
this take a great deal of work? I’ve no understanding of computer programming
however I had been hoping to start my own blog soon. Anyhow,
should you have any ideas or techniques for new blog owners please share.
I understand this is off subject but I simply needed to ask.
Thanks a lot! asmr 0mniartist

0mniartist Abril 12, 2021 a les 8:08 am

Hi! I’ve been reading your web site for a long time now and finally
got the courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx!
Just wanted to tell you keep up the excellent job!
0mniartist asmr

Leave a Comment

Previous post:

Next post: