La màgia de Cap de Creus

by Eduard Batlle Rispau on 3 gener 2019

El Cap de Creus té una màgia especial i més encara a l’hivern. D’acord que són menys hores de sol, però té més calma i això és molt d’agrair. Ideal per desconnectar i per valorar un paratge únic a la Costa Brava, a Catalunya i al Mediterrani. Quina sort tenir aquest territori gairebé desèrtic i amb un referent com el far com a punt de trobada. És tanta la bellesa que es pot contemplar des de molts indrets i a moltes hores de llum. Sempre descobreixes un encant diferent: terra i roques, llum solar, mar i cales… Per això, sempre tens ganes de tornar-hi i sentir-te especial en una petita península idíl·lica.

Música | She’s a mistery to me # Roy Orbison

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: