50 números de la revista Empresarial Girona

by Eduard Batlle Rispau on 19 juliol 2019

Gala 2019 AEEG. La revista Empresarial Girona compleix 50 edicions

Semblen pocs 50 números de la revista però són ja 12 anys i mig. És la memòria econòmica i empresarial de l’última dècada a la demarcació gironina d’una revista que ha complert les expectatives amb nota alta. I més superant crisis importants com l’econòmica d’inicis del 2012 a la del paper dels darrers anys. I té molt mèrit la continuïtat i la fidelitat a una idea que va tenir l’ànima de l’AEEG i el director de la revista, Ricard Carbonell, per a l’estrena a l’abril de 2007. I si repasseu els primers números a la pàgina web de l’associació www.aeeg.cat comprovareu la fidelitat de la revista al seu objectiu inicial: “Que no fos la revista de l’associació sinó dels associats, les empreses i els emprenedors.” Ricardo, dixit.

Converso amb el Ricard per aquests 50 números i, com sempre, em porta exemplars dels darrers números. Lògic que se’n senti orgullós i li agradi destacar el rol de la revista: “Volíem que fos útil, que tractés bé l’actualitat econòmica, però també que fos per guanyar diners [ho ha fet a gairebé tots els números] i a l’estil del que era i és la revista ’Emprendedores”. I aquí estem en aquestes pàgines un trimestre més per parlar d’un cas d’èxit i d’una aventura gironina que ha volgut mantenir els fons i les formes, l’estructura i els equilibris, la qualitat del paper, la novetats de les notícies, posar en valor les empreses i els emprenedors i empresaris, i l’atractiu dels articles. Gràcies, Ricardo. Per fer-ho possible, per la constància i per des d’aquesta finestra posar en valor l’economia, l’empresa, els seus protagonistes i el territori. Que no és fàcil. Per això, la conversa amb el Ricardo acaba amb la sensació que Empresarial Girona és un com si fos un fill per a ell que va creixent any rere any i la resposta era de preveure: “I tant que és un com un fill”.

Enhorabona a tots els qui ho han fet i ho fan possible i moltes felicitats per aquests 50 anys. Ara, a pels 100 números, a l’any 2031.

Música | All my dreaming # Emma Russack

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: