L’ADN d’una vida

Vaig néixer a Salt (Gironès) l’any 1968. Sóc periodista i consultor, visc a Girona i he treballat al diari El Punt durant pràcticament vint anys. Vaig impulsar els Premis Blocs Catalunya a través de l’Associació Stic.cat, he creat la consultora Catalunya Valley amb l’Anna Codina, organitzem el TEDxGirona amb Ricard de Francisco i el 2012 vaig impulsar amb Xavier Serra La Factoria, un repte il·lusionant on sóc soci i director. M’atrau la innovació i admiro les persones i les organitzacions de talent.

M’agrada aquesta nova societat del coneixement, basada en el fenomen de la noves tecnologies, en la qual intento aprendre i aprendre dins aquesta era líquida. Som a la Tercera Revolució de la història: la Digital. Em sento afortunat de viure en un enclavament únic de la Mediterrània, entre els Pirineus i la Costa Brava, i vull sempre més Catalunya.

Be Sociable, Share!

{ 3 comments… read them below or add one }

Juna abril 14, 2017 a les 12:49 pm

Eduard, Bon dia. Acabo de visitar el teu web i el de La Factoria. Bé… no t’escric per res. Només per felicitar-te. I per dir-me i dir-te que vull (i espero conseguir-ho) està más present a tot el que organitzes. Com puc estar perdent-m’ho????

Una abraçada,
Juna

Quim Hereu octubre 26, 2018 a les 15:19 pm

Hola Eduard ! Una abraçada des del cau de l’Estrambotisme, a la panxa de la muntanya de Sant Julià !!!

Eduard Batlle Rispau juny 19, 2019 a les 19:53 pm

Gràcies Quim! Molta llum i bons camins!

Leave a Comment