Portàtils a la llar d’infants

by Eduard Batlle Rispau on 23 Octubre 2008


Balzac.tv: El parvulario interactivo

Un projecte pioner a La Salle de Barcelona recollit per Balzac.tv. La penetració de les TIC a una llar d’infants, una nova experiència per a nens i nenes de tres anys que es valorarà amb el pas del temps. Però els primers estudis del centre ja confirmen que l’evolució és satisfactòria. El present i el futur juguen a favor d’aquests nous aprenentatges interactius: escriptura, veu i imatge. Tot és qüestió que els educadors s’ho vulguin creure i ensenyin les pautes necessàries.

Música / Sad Songs # Elton John

{ 3 comments… read them below or add one }

samram Octubre 23, 2008 a les 12:23 pm

Una iniciativa que s’hauría d’imposar a totes les escoles, la pega es el preu que tenen aquests pc’s, no crec que cap govern pugui soportar. ¿On estan els PC low Cost dels que tant es va parlar?

Per altra banda, jo tinc un nen just en aquest curs (P3, que No es llar d’infants) y utilizo el portatil amb ell, però em resulta dificil trobar software adecuat per la seva edat. On podríem trobar el software que apareix en aquest reportatge?

samram Octubre 23, 2008 a les 12:42 pm

Em responc a mi mateix (no hia com posar el video en HD a pantalla complerta i fer un ‘pause’): Utilitzen aplicacions online fetes am l’eina JClic. Podeu trobar un llista d’activitats, classificades per materies i per rangs d’edats a la següent adreça:
http://clic.xtec.net/db/listact_ca.jsp

Per cer, Eduard, felicitats pel nou blog!

Gina Març 19, 2009 a les 13:56 pm

Samram, existeixen els netbook, que desde 200 euros en pots tenir un.
El problema del software adaptar és diferent. Ja hi han webs com cuentosinteractivos.org o aquests de la Salle desembolupant software per a canalla.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: