L’ADN d’una vida

 

 

QUI SOC

Vaig néixer a Salt (Gironès) l’any 1968. Soc periodista i consultor, visc a Girona i he treballat al diari El Punt durant pràcticament vint anys. Vaig impulsar els Premis Blocs Catalunya a través de l’Associació Stic.cat, he creat la consultora Catalunya Valley amb l’Anna Codina, organitzem el TEDxGirona amb Ricard de Francisco i el 2012 vaig impulsar amb Xavier Serra La Factoriaun repte il·lusionant on soc soci i director. M’atrau la innovació i admiro les persones i les organitzacions de talent.

M’agrada aquesta nova societat del coneixement, basada en el fenomen de la noves tecnologies, en la qual intento aprendre i aprendre dins aquesta era líquida. Som a la Tercera Revolució de la història: la Digital. Em sento afortunat de viure en un enclavament únic de la Mediterrània, entre els Pirineus i la Costa Brava, i vull sempre més Catalunya.


 
 
 
 
 

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?