Cada vegada més ciutadans virtuals


Tal com demostra Periodismociudadano està demostrat que les eleccions nord-americanes marquen la pauta dels avenços democràtics a la xarxa. Ara, per exemple, el canal de televisió pública dels EUA PBS ha iniciat un projecte pioner: el de crear un canal a YouTube, Video Your Vote, perquè una representació de ciutadans d’entitats i associacions que ho desitgin puguin enregistrar els seus vídeos i anunciar a qui donaran el seu vot; si a Obama o McCain Un pas més per fomentar la participació ciutadana a internet i consolidar una via més de comunicació entre la política i la societat. Són els Estats Units, per les seves dimensions, països que poden treure el màxim de rendiment per aquests tipus de projectes. Les diferents zones horàries i la dimensió com a estat generen idees sobre les quals ja no hi han dubtes sobre la necessitat de reinventar-se constantment i fer-se virtual. L’e-democràcia és imparable i només cal donar-li sentit i credibilitat.

Música / Joyful Girl Remix # Ani DiFranco

PD: M’agraden les cròniques diàries de Lluís Foix sobre les eleccions nord-americanes.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?