Pep Guardiola posa les bases

Pep Guardiola ha complert en escreix en aquest tram inicial de lliga. De moment, són vuit jornades en les quals el Barça ha aconseguit capgirar el pessimisme inicial, sobretot després de la derrota al camp del Numància, i ha demostrat quin és el mètode i l’objectiu de l’entrenador. No ho tenia fàcil el tècnic de Santpedor, ja que la seva contractació va ser arriscada -se li qüestionava la manca d’experiència-, especialment quan es comparava a l’altre candidat: José Mourinho. Però encara que la temporada només hagi començat, Pep Guardiola ja ha aportat l’estabilitat que necessitava el club dins i fora l’estadi. O sigui,   com si s’hagués tingut en compte la crisi: menys festes, més treball de grup i nous valors.

El president Laporta també hi està posant de la seva part a causa de la crisi esportiva de la part final de l’última temporada. Les dimissions a la cúpula directiva el van deixar massa sol com per permetre’s errors tan públics com els anteriors. I calia deixar de banda la supèrbia, que en el món del futbol fa tant mals als directius i entendre els adversaris (ara en silenci), ja que ell també ho va ser en el seu dia. Per tant, ha tornat la calma necessària perquè Guardiola demostri la seva gran projecció com a entrenador i que els canvis de cicle són necessaris per anar modernitzant el Barça.

Música / The Boy With de Thorn in His Side # The Smiths

PD: M’ha agradat descobrir la nova línia Girona Innovació de l’empresa Barcino Ressorts i Molles. Un conjunt d’invents amb enginy.

PD2: Google presenta la nova versió GMail 2.0 per als mòbils. Més eficiència.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?