Obama reencarna el somni americà

Obama 324, McCain 152. Obama Sweeps to Victory, Becomes 44th President.

A les 5.15h del matí, hora catalana, ja es demostra que s’han complert es pronòstics i el canvi és possible. El candidat demòcrata farà realitat el seu somni als Estats Units amb el Yes, we can i tot és a punt perquè comencin les primeres declaracions oficials. El parc Grant de Chicago és una festa. Serà doncs, un canvi radical en la història del país nord-americà i ara tothom espera que faci la gran transformació de la primera potència mundial. L’era Bush quedarà morta en poc temps i es parlarà del president número 44. I neix ja una cultura innegalbe, la 2.0: els periodistes ja destaquen la campanya mediàtica a internet del guanyador en portals com Faceboock. Ara Comencen a tancar els col·legis electorials i els mitjans dels EUA, com ara la CNN, ja donen per feta la victòria d’Obama.

Música / It’s All Right # Curtis Mayfield

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?