Tambors de fusions bancàries

Cada vegada agafa més força la possibilitat de fusions entre les caixes catalanes, amb un nom que despunta per damunt de la resta: el de Caixa Catalunya. Aquest nou escenari producte d’aquesta crisi econòmica imparable ha generat moviments importants en les entitats d’estalvi que, sobretot, tenen més dificultats per obtenir els beneficis esperats, amb problemes de liquiditat i un augment de la morositat. I a banda de Caixa Catalunya, també hi ha la figura de “la Caixa”, que pot tenir un rol determinant en qualsevol operació de futur. De moment, comencen a circular per primeres filtracions interessades però en l’horitzó hi ha el d’esbrinar si “la Caixa” tindrà un gran competidor a Catalunya o bé si continua sent l’entitat de referència de manera indiscutible. “La Caixa” no voldria encetar aquest nou cicle, tal com va apuntar Isidré Fainé a final d’octubre,  però a l’altre bàndol hi ha nou caixes més: Caixa Catalunya, Caixa Penedès, Caixa Sabadell, Caixa Terrassa, Caixa Tarragona, Caixa Laietana, Caixa Girona, Caixa Manresa i Caixa Manlleu. I a més, la visió del govern espanyol és la de potenciar les fusions, mentre queda per veure quin paper acaba tenint el conseller Castells i la pròpia Generalitat.

Música / C’mon C’mon # Sheryl Crow & Steveie Nicks

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?