Barcelona estrenarà l’e-consulta

És inevitable pensar que després de la victòria d’Obama hi haurà un abans i un després sobre la realitat de les xarxes socials a internet. I caldrà analitzar-les sobre com utilitzar-les a nivell polític i quin rendiment se li poden treure per fer-les el més democràtiques possible. Precisament, d’aquest tema en parlava ahir dinant Carles Puigdemont, convençut que les consultes electròniques ja són inevitables per tenir bones referències ciutadanes. I el futur és aquest: obrir la informació ciutadana a internet. Segur! Ara  ja s’ha superat el procés de desconfiança i s’han consolidat les TIC a nivell professional i domèstic, tot i que encara queda molta feina a fer.

I en aquesta línia de fomentar l’e-consulta ciutadana, ja s’ha definit la primera que es farà a Barcelona, que tractarà sobre la reforma de la Diagonal, entre Francesc Macià i Glòries. Em sembla un primer pas important, que serà un bon referent i que estic convençut que començarà a posar les bases del que serà la realitat de la nova participació ciutada.  Una innovació democràtica que encara arriba amb retard i que no em fa por.

Música / Good Directions # Billy Currington

PD: El Vaticà ja és a YouTube. Déu meu!

PD2: Joan Maria Nin alerta, amb raó, sobre el problema de l’augment de la morositat.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?