Mentre s’espien nosaltres obrim delegacions

Mentre augmenta la tensió en el joc d’espies de la cúpula del PP, Catalunya ha fet un pas important amb la inauguració de la delegació al “cor” de Manhattan. Potser és una aposta massa cara, massa atrevida i costarà amortitzar la inversió, però mentre el ridícul del Rajoistes, Gallardonistes i Aguirristes fa cada vegada més mala pinta i necessita sang i cadàvers, Catalunya inverteix a l’estranger. I a Nova York, als Estats Units, cal fer-ho amb garanties i convicció. Podrem presumir de tenir seus sempre que funcionin, sempre que siguin dirigides per persones eficients i creguin en el projecte de Catalunya com a país. Projectar la marca Catalunya no és fàcil, l’exemple més clar ja el tenim ben a prop amb Brussel·les, però s’han d’anar pujant esgraons. Tot i les crítiques. I demostrar-ho, amb resultats.

I tot això passa, el proper objectiu és l’Argentina, mentre a 600 quilòmetres inverteixen en la guerra bruta de la política. Massa interessos en joc en la comunitat estrella de l’Estat espanyol per la pugna del poder sense escrúpuls, amb la Brunete mediática enfrontada. Posats a comparar diria que és, fins i tot, més car invertir en aquest ridícul d’expolicies, carregat d’interessos per desbancar Rajoy, amb l’afegit de l’enfrontament de mitjans partidistes, que no impulsar delegacions per tenir petits lobbys. És més, Catalunya està obligada a fer-ho i a desacomplexar-se.

Música / All along the watchtower # U2

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?