Les aspiracions dels “caçadors” catalans

El ministre Bermejo, una altra vegada de cacera. El caçador, caçat, tot i que la imatge és del 30 de novembre, al coto de Monte Cayón, a Piloña. Són ja un clàssic aquestes trobades que serveixen per fer business entre tret i tret per la classe alta de Madrid, que es desplaça més enllà de metropolis per passar un cap de setmana amb els amiguets. Són ambients tant de poder que, divendres al matí fent bullir l’olla amb uns amics, es confirma el que tots ja pensem: hi ha molts catalans que intenten ser en aquests actes i sortir a la foto. I és lògic però alhora frustrant que haguem de fer aquests papers per sortir a… El poder encarna aquests actes que defugen del protocol tradicional i que, entre coneguts, serveixen per apropar-se al poder i obtenir-ne uns beneficis. La inversió acaba sortint rendible perquè un estat permet aquests mecanismes, un rol que precisament els catalans no podem tenir.

Música / Hold On, Hold On # Neko Case

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?