El fenomen Jaume Roures

Penélope Cruz s’ha endut l’Oscar a la millor actriu de repartiment per la seva actuació a Vicky Cristina Barcelona. L’estatueta de la PE és també un èxit més per a Jaume Roures, que confima la seva ascenció com a emprenedor de la comunicació. No para de recollir èxits. Mediapro, Público, La Sexta, Salvador, l’acord amb Woddy Allen… tot un conglomerat de mitjans i productes que enforteixen la plataforma mediàtica d’un dels nous homes forts de la comunicació a l’Estat espanyol. S’ha parlat molt de la rivalitat del Grup Prisa de Polanco amb el pool creat per Aznar a través d’alternatives com la Cope, El Mundo, La Razón i Via Digital. Però ara ja sembla que ningú pot fer ombra a Roures després de la bona simptonia que ha aconseguit amb el president Zapatero. Ni la família Godó ni Planeta, amb Lara Bosch, sembla que poden competir amb l’home que més ha progressat en l’última dècada. I, de moment, tot el que toca li està sortint bé. I a més, l’estatueta també serveix per enterrar qualsevol crítica que va rebre Barcelona en ser la ciutat escollida pel geni novaiorquès i la inversió pública que va representar.

Música / Let’s stay together # Al Green

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?