El fenomen Jaume Roures

by Eduard Batlle Rispau on 23 Febrer 2009

Penélope Cruz s’ha endut l’Oscar a la millor actriu de repartiment per la seva actuació a Vicky Cristina Barcelona. L’estatueta de la PE és també un èxit més per a Jaume Roures, que confima la seva ascenció com a emprenedor de la comunicació. No para de recollir èxits. Mediapro, Público, La Sexta, Salvador, l’acord amb Woddy Allen… tot un conglomerat de mitjans i productes que enforteixen la plataforma mediàtica d’un dels nous homes forts de la comunicació a l’Estat espanyol. S’ha parlat molt de la rivalitat del Grup Prisa de Polanco amb el pool creat per Aznar a través d’alternatives com la Cope, El Mundo, La Razón i Via Digital. Però ara ja sembla que ningú pot fer ombra a Roures després de la bona simptonia que ha aconseguit amb el president Zapatero. Ni la família Godó ni Planeta, amb Lara Bosch, sembla que poden competir amb l’home que més ha progressat en l’última dècada. I, de moment, tot el que toca li està sortint bé. I a més, l’estatueta també serveix per enterrar qualsevol crítica que va rebre Barcelona en ser la ciutat escollida pel geni novaiorquès i la inversió pública que va representar.

Música / Let’s stay together # Al Green

{ 3 comments… read them below or add one }

Dessmond Febrer 23, 2009 a les 23:58 pm

Divendres passat en Roures va participar en una taula rodona, a la Jornada Generacional d’Economia (www.jornadage.cat) .
Si no fós perquè fa quatre dies es va declarar trostkista, qualsevol hagués pensat que era un liberal de l’ala més dura. Es va queixar de tant d’intervencionisme que hi ha al món de la cultura!.
Va dir coses francament interessants i, tot i ser a Esade Forum, va vestir uns texans cutres, com aquell qui baixa de l’hort. Deu ser el seu segell particular per escenificar el seu amor a l’extrema esquerra.
PS: Vaig trobar físicament que sembla un clon de’n Woody Allen, però més refetó.

Eduard Batlle Rispau Febrer 24, 2009 a les 23:39 pm

Amic Dessmond, tu sempre tan actiu i punyent amb la realitat que ens envolta. Una abraçada.

Yuko Mai Juny 19, 2011 a les 6:29 am

Hi, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, might test this?K IE nonetheless is the marketplace leader and a big component to people will omit your great writing because of this problem.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: