Quina és la sortida a la crisi?

A banda de desviar el mal moment econòmic amb la pressió mediàtica contra els escàndols de corrupció del PP, tot i que si governessin els populars la persecució canviaria de bàndol, i de plans d’ajuda econòmics que mai acaben d’arribar, quin és el projecte del govern espanyol per sortir de la crisi? És cert que la davallada és global a causa d’aquest tipus d’economia que s’ha generat, però la situació és tan delicada que la bola de neu cada vegada es més gran i això genera que vagin caient pel camí més empresaris i sectors. Amb els efectes directes sobre la pèrdua de llocs de treball i l’atur. La sensació resultant després d’un any és que els nostres governants estan pressionats, volen evitar el tancament d’empreses sense futur per no sentir-se qüestionats i donen poca sensació de lideratge perquè les accions ràpides no arriben a causa d’aquest gran sistema indefinit.

I com que no hi ha un pla concret, tot i que demà l’intentarà presentar el Consell de Ministres, cada vegada més empresaris lamenten aquesta situació que consideren “vergonyosa”. La solució, de moment, ha estat la d’evitar la pressió mediàtica, no alertar el mal moment per no ser pessimistes, però la realitat del país comença a ser una altra. La crisi ja no és de la construcció sinó de liquiditat i si una empresa cau després de l’esforç de 15 anys, el període mínim per consolidar-se, després és molt complicat que es pugui aixecar. Mentrestant,  esperem que els nostres polítics s’escoltin els empresaris que poden liderar aquest mal moment, potenciïn als qui estiguin disposats a promoure més llocs de treball i donar suport a les que tenen la vocació d’internacionalitzar els seus productes o serveis (no pot ser que el web del COPCA tingui aturat el servei de notícies al juliol de 2008). En definitiva, ara no és el moment d’obra pública sinó el d’estimular l’esperit dels emprenedors.

Música / A Cavall del Vent # Manu Guix

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?