Emprendre el futur amb la gent

by Eduard Batlle Rispau on 5 Abril 2009

Gràcies al centenar de persones que ahir ens vau fer costat al PCiT de la UdG i als molts ànims virtuals que ens vau fer arribar. M’atreveria a dir que va ser una petita lliçó la vostra resposta per a un acte com el de les microponències d’Emprendre el futur, en un dissabte de bon temps i l’inici de vacances de Setmana Santa per a força gent. Com si es tractés d’una lluita contra la mandra. Però vau respondre els ponents, l’organització i els assistents. I aquesta és també la nostra força. La que ens ha d’empènyer a continuar aprenent de vosaltres (tal com ens va demostrar Georgina Regàs amb el seu Museu de la Confitura), a saber valorar la vostres idees, iniciatives, projectes, sacrifici i talent. I connectar-nos de la virtualitat a la realitat. Després dels I Premis Blocs, l’entrega de quinze ordinadors de Caixa Girona a Càritas, i la visita interactiva al mateix PCiT. I demà tenim un petit però gran repte més: una visita guiada al Parlament i amb 40 persones d’arreu del país. Serà emocionant. Noves il·lusions, més esperances, més STIC i més gent. El nostre destí.

Música / Under My Skin # Frank Sinatra & Bono

{ 3 comments… read them below or add one }

mertxe Abril 5, 2009 a les 11:51 am

Va a ser un plaer poder-hi estar i compartir.

Anna Freijomil Abril 6, 2009 a les 23:09 pm

Eduard, un plaer coneixe’t així com a la resta de STIC. Felicitats per la bona organització, sou gent amb empenta i bones idees, això si que té futur!!
salutacions,
anna

Eduard Batlle Rispau Abril 7, 2009 a les 7:10 am

Merxte i Anna,

Gràcies a vosaltres: per ser-hi i per la predisposició a col·laborar amb els futurs projectes d’STIC.CAT. Després dels Premis Blocs, estem molt contents amb el suport que hem rebut d’institucions com la UdG, el Parc Científic i Tecnològic de la UdG i el Parlament en els primers actes que hem organitzat. Hi ha persones que creuen en nosaltres i és d’agrair.

Seguim!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: