Emprendre el futur amb la gent

Gràcies al centenar de persones que ahir ens vau fer costat al PCiT de la UdG i als molts ànims virtuals que ens vau fer arribar. M’atreveria a dir que va ser una petita lliçó la vostra resposta per a un acte com el de les microponències d’Emprendre el futur, en un dissabte de bon temps i l’inici de vacances de Setmana Santa per a força gent. Com si es tractés d’una lluita contra la mandra. Però vau respondre els ponents, l’organització i els assistents. I aquesta és també la nostra força. La que ens ha d’empènyer a continuar aprenent de vosaltres (tal com ens va demostrar Georgina Regàs amb el seu Museu de la Confitura), a saber valorar la vostres idees, iniciatives, projectes, sacrifici i talent. I connectar-nos de la virtualitat a la realitat. Després dels I Premis Blocs, l’entrega de quinze ordinadors de Caixa Girona a Càritas, i la visita interactiva al mateix PCiT. I demà tenim un petit però gran repte més: una visita guiada al Parlament i amb 40 persones d’arreu del país. Serà emocionant. Noves il·lusions, més esperances, més STIC i més gent. El nostre destí.

Música / Under My Skin # Frank Sinatra & Bono

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?