La predisposició de les persones

Ahir va ser un dia en el qual vaig tenir la sort de sentir-me afortunat d’haver impulsat amb una colla de gent, que cada vegada són més amics, el projecte d’STIC.CAT. Va ser una jornada densa a Barcelona però hi havia visites pendents per planificar diversos projectes. La primera predisposició va ser de TV3, amb Francesc Fàbregas i Pilar Cugat. Professionals amb els quals ens vam entendre ràpid, vam rebre tota mena de facilitats i vam tenir l’oportunitat de presentar la segona edició dels Premis Blocs Catalunya, que es faran el 2 d’octubre. Veure’m si aconseguim el nostre propòsit, a banda de deixar portes obertes a futures col·laboracions. En sortir, vam trobar Martí Gironell, que precisament serà qui presentarà els premis.

Posteriorment, vam anar a Esade per a la trobada amb l’Oriol Llop. El conec des del seu pas pel servei de comunicació de CiU i sempre m’ha semblat un gran professional. Ahir ens ho va tornar a demostrar. Crec que l’acte del dissabte 23 de maig pot ser atractiu i li agraeixo la seva confiança en el seu primer projecte d’ençà la seva arribada al gabinet de comunicació: una jornada innovadora amb els responsables dels webs dels partits polítics  catalans aprofitant les eleccions europees del 7 de juny. Intentarem que sigui un format àgil, distès i amb visió de construcció de la política a la xarxa. Res d’enfrontaments entre els “webmaster”.

Per últim i tal com era d’esperar, la visita al Parlament va ser emotiva. Diria que els ponts virtuals que vam construir fa un any amb el president de la cambra, Ernest Benach, s’han traslladat a la vida real.  I em sento afalagat. I després de la jornada de dissabte dedicada a l’emprenedoria al PCiT, vam tornar a reunir professionals del periodisme, les TIC, la universitat, l’empresa i la política. Benach va tenir la deferència de concedir l’entrevista a la mateixa sala de plens, més el cafè amb Pere Aragonès i Carles Puigdemont i la visita històrica a l’edifici, va ser a mida del que preteníem. I una vegada més, hem de donar les gràcies als professionals de la cambra que ens van acompanyar, al president Benach, i els qui van mostrar la il·lusió de venir i alhora motivar-nos per a nous petits reptes però que per a STIC.CAT són grans. Les persones com a nexe.

Música / Holding Back The Years # Simply Red

PD: M’agrada que el Govern i els Col·legis d’Advocats de Catalunya acordin impulsar la utilització del català “amb normalitat” en l’àmbit de la Justícia.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?