Amb el repte de no estar sols

Després de presentar dijous la segona edició dels Premis Blocs Catalunya, comença l’hora de la veritat per a nosaltres. El suport de l’Ajuntament de Vic és d’agrair, com si fos un xec en blanc canalitzat a través de Josep Burgaya i l’Impevic (en els temps actuals no és fàcil), i dóna esperances per intentar millorar la primera edició. De moment, és una fase en la qual tornen les sensacions de fa un any però STIC.CAT ja compta amb un grup de persones que va preparant el procés. Dilluns mateix, comença la fase d’inscripció i esperem comptar amb tu, amb el teu bloc, tracti de què tracti. Miquel Serrabassa i Albert Simó han redefinit el web, que serà qui canalitzarà tot el procés. L’any passat van ser més de 600 blocs inscrits i més de 15.000 votacions a la xarxa.

Acabades les incripcions, arribarà el període de votacions a través de la xarxa i, finalment, hi haurà la intervenció del jurat, que aquest any s’ampliarà a deu components. I la celebració serà el 2 d’octubre a El Sucre, que pensem que és un edifici històric que us agradarà. De moment, la presentació va servir per començar a obrir una porta real, establir nous lligams i reptes, mostrar l’inici de la feina que s’ha començat a fer i la que vindrà. Però ja tenim la satisfacció de trobar persones i amics que ens donen suport, tant real com virtual, perquè confien en nosaltres és especial. D’entrada, ja no podem demanar més. Com fa un any, diria que no estem sols.

Música / Tren de mitjanit # Pep Sala & Monica Green

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?