STIC.CAT entrega material informàtic a Eina

L’Associació STIC.CAT va entregar ahir material informàtic a l’entitat EINA de Salt, una associació que treballa per a la igualatat de les persones del municipi. L’entrega dels ordinadors, una part cedits pel Patronat de Turisme Costa Brava, es va realitzar a la seu d’EINA, que està ubicada a l’àrea de Cohesió i Convivència a l’espai municipal de la Factoria Coma Cros. A l’entrega dels ordinadors hi van assistir l’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, i el regidor de Cultura, Carles Borrell, l’educadora d’EINA Gemma Canadell i representants d’STIC.CAT com Josep Campmajó, Albert Simó i Susagna Mustera. STIC.CAT s’ha compromès a fer una segona entrega d’ordinadors a EINA, una associació que realitza una tasca d’integració molt important a Salt i que està formada per vuit educadors que desenvolupen quatre projectes per fomentar la cohesió social.

Aquesta és la tercera donació de material informàtic d’STIC.CAT, després de cedir dos ordinadors a l’Associació de Veïns del barri gironí de Can Gibert del Pla. Els dos equips van ser aportats pel Patronat de Turisme Girona-Costa Brava. Anteriorment, a finals de l’any passat, la nostra associació va aportar quinze ordinadors a Càritas Diocesana de Girona per als seus programes d’educació especial, gràcies a la col·laboració de Caixa Girona.

La nostra associació continuarà apostant per activitats com aquestes per lluitar contra l’escletxa digital a casa nostra, ja que és un dels objectius fundacionals d’STIC.CAT.

Música / Kings of Convenivence # Misread

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?