STIC.CAT entrega material informàtic a Eina

by Eduard Batlle Rispau on 29 Maig 2009

L’Associació STIC.CAT va entregar ahir material informàtic a l’entitat EINA de Salt, una associació que treballa per a la igualatat de les persones del municipi. L’entrega dels ordinadors, una part cedits pel Patronat de Turisme Costa Brava, es va realitzar a la seu d’EINA, que està ubicada a l’àrea de Cohesió i Convivència a l’espai municipal de la Factoria Coma Cros. A l’entrega dels ordinadors hi van assistir l’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, i el regidor de Cultura, Carles Borrell, l’educadora d’EINA Gemma Canadell i representants d’STIC.CAT com Josep Campmajó, Albert Simó i Susagna Mustera. STIC.CAT s’ha compromès a fer una segona entrega d’ordinadors a EINA, una associació que realitza una tasca d’integració molt important a Salt i que està formada per vuit educadors que desenvolupen quatre projectes per fomentar la cohesió social.

Aquesta és la tercera donació de material informàtic d’STIC.CAT, després de cedir dos ordinadors a l’Associació de Veïns del barri gironí de Can Gibert del Pla. Els dos equips van ser aportats pel Patronat de Turisme Girona-Costa Brava. Anteriorment, a finals de l’any passat, la nostra associació va aportar quinze ordinadors a Càritas Diocesana de Girona per als seus programes d’educació especial, gràcies a la col·laboració de Caixa Girona.

La nostra associació continuarà apostant per activitats com aquestes per lluitar contra l’escletxa digital a casa nostra, ja que és un dels objectius fundacionals d’STIC.CAT.

Música / Kings of Convenivence # Misread

{ 2 comments… read them below or add one }

Edu Maig 29, 2009 a les 10:13 am

La gent d’EINA fan una feina fantàstica. Està molt bé que a STIC.cat feu accions d’aquest tipus.

Salut!

Eduard Batlle Rispau Maig 29, 2009 a les 18:59 pm

Gràcies Eduard. Ho intentarem!
I gràcies pel teu “pas” per aquests camins…

Eduard

Leave a Comment

Previous post:

Next post: