Serà millor que ho expliquis

by Eduard Batlle Rispau on 19 Juny 2009

Va ser una experiència molt interessant la idea de Pau Canaleta de du a Girona Antonio Nuñez, aprofitant que avui comença la segona edició del Marca Ciutat, a Roses. La presentació a La 22, amb en Guillem Terribas com a bon amfitrió, va ser divertida i formativa, i després vam fer el sopar tertúlia al parc de la UdG. Gràcies a Miquel Duran, sempre compromès amb les nostres inquietuds, vam reunir-nos una vintena de persones a El Ginjoler amb la idea d’interactuar amb el ponent. Em va agradar tenir l’oportunitat de conéixer la visió de Núñez i escoltar el seu missatge sobre l’Storytelling en aquests temps de la comunicació instantània, global i de masses. Volia aportar més idees però ho deixo aquí. Disculpeu. Amb la mort de Vicenç Ferrer em costa massa intentar trobar les frases més oportunes.

Música / Festival # Sigur Rós

{ 1 comment… read it below or add one }

Neide Febrer 1, 2012 a les 16:25 pm

Enric Marco ericsgué:Està molt bé demanar més il·luminació però demaneu també que siga eficient i complisca, com a mínim, la normativa RD 1890/2008. Ja tenim massa faroles contaminants….

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: