Arriba el Tour i passarà per Catalunya

Demà comença la prova ciclista més famosa del món: el Tour de France 2009. És un gran espectacle per al ciclisme gaudir d’aquesta gran competició durant 21 etapes que sumaran els 3.500 quilòmetres. I, per sort, aquest any el Tour arriba a Catalunya, dijous i divendres de la setmana que ve. Una ocasió única per gaudir d’un esport que emociona i que tot i el mal que li ha fet, fa i farà el dopatge, amb imatges de controls que han donat la volta al món per ser com una cacera de brúixes, és la prova reina del ciclisme.

Però el Tour és espectacle i aquest any el retorn de Lance Armstrong encara li donarà més encant. Precisament, el ciclista nord-americà ha promocionat els entrenaments i vivències més personals a Twitter i ha estat interessant seguir-lo dia a dia. El veterà ciclista texà haurà de competir amb rivals del nivell de Contador, Sastre, Mentxov, Evans, però també s’espera molta rivalitat amb els joves que volen donar el salt. Armstrong i la seva demostració de força, de lluita, sacrifici personal i ànsies de victòria contra el dopatge i la pròpia duresa de la cursa i els oponents. Una prova que mostra el més espectacular del ciclisme i d’un esport que reclama màquines humanes que siguin capaces de competir contra la climatologia d’escalar a més de 30 graus a ple sol d’estiu per afavorir-ne la màxima audiència televisiva. Un contrasentit que no respecte aquest esport però que encara li dóna més audiència. Que comenci l’espectacle!

Música / Stay  # U2

PD: Montreaux està de festa avui amb l’inici d’un dels festivals de referència del jazz: Montreaux Jazz Festival.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?