Chrissie Hynde continua vigent

Chryssie Hynde va demostrar ahit a Sant Feliu que continua en bona forma dalt dels escenaris (la foto és un detall de Jordi Ferrando). És per això que The Pretenders i el seu constant soroll de guitarres va ser una bona elecció per donar el tret de sortida a un bon festival com és de Porta Ferrada, que és el més antic de Catalunya. Són ja 47 edicions i cartells de qualitat al llarg dels anys, precisament, com els d’aquesta edició amb artistes com els mateixos The Prentenders, Lou Reed (a la tercera va la vençuda), Manolo Garcia, Paolo Conte, Eliane Elias, Dee Dee Bridgewater… En el fons, és una demostració de la seva consistència i de les possiblitats de competir amb altres festivals d’estiu de referència com són els de Peralada i Cap Roig. Però el de Sant Feliu té més identitat i un altre tarannà. I és indiscutible.

Em va agradar tenir l’oportunitat de conéixer el director del festival, Albert Mallol, que estava pendent en tot moment dels mínims detalls perquè tot sortís bé, especialment, l’atenció amb el grup. I conversar amb l’alcalde ganxó, Pere Albó, que també estava neguitós perquè l’estrena del festival fos l’esperada, amb ganés que funcionés la instal·lació (tot en ordre), respongués el públic (tal com així va ser) i que no plogués (el temps va aguantar). Per tant, bona estrena amb una artista com Chyssie Hynde que, tot i el seu caràcter esquerp i alts i baixos, continua volent agradar dalt dels escenaris gairebé durant quatre dècades. I és que peces com Dont’ get me wrong sempre evocaran els records de l’adolescència.

Música / I’ll Stand By You # The Pretenders

PD: Em va agradar especialment la retrobada amb Àlex Sáez, que va entrar als 40 amb les notes musicals de la nit.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?