Armstrong i Contador a Twitter

M’agrada tenir l’oportunitat de seguir la competivitat de Lance Armstrong i Alberto Contador en aquest Tour de France, que ha començat amb molta tensió a causa de la rivalitat entre dos ciclistes del mateix equip. El retorn del ciclista texà li dóna una emoció especial a l’edició del 2009, que ha volgut tornar per netejar la seva imatge a causa de tota la polèmica que l’ha perseguit pel seu possible dopatge en les victòries anteriors. Per desgràcia, un tema el del dopatge que s’ha endurit en l’esport del ciclisme amb imatges lamentables. Però a banda d’aquesta incertesa la rivalitat Armstrong i Contador promet molt ja només començar la cursa i a les portes de l’arribada de la prova a Catalunya. Alguns gironins, per exemple, encara recorden amb emoció que quan eren nens la cursa va passar-hi fa molts anys, tot i que Girona no va ser inici d’etapa com passarà demà.

Però a més de l’espectacle esportiu, ara gràcies a la consolidació dels blocs, microblocs i xarxes socials és interessant seguir les visions més personals d’Armstrong i Contador sobre els seus entrenaments i visions sobre les etapes i les curses. L’etapa d’ahir, que tenia un encant especial per ser per equips, es va poder seguir després ràpidament gràcies als comentaris dels dos ciclistes en la xarxa de microblocs: el perfil d’Armstrong i el de Contador.

Música / The Man Who Can’t Be Moved # The Script

PD: Marcel Zamora narra la victòria de l’Ironman de Niça al seu bloc, que ja és la quarta consecutiva. Enhorabona campió!

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?