Els sentiments de Pep Guardiola

M’ha agradat amb la claredat que s’ha expressat aquest matí Pep Guardiola per parlar de la nova temporada que avui tot just comença el Barça. M’ha agradat, sobretot, perquè ha parlat amb la coherència que en ell és habitual a les rodes de premsa i el plus de l’experiència, en aquest cas més com a jugador, d’esquivar segons quines preguntes dels periodistes: especialment, les relacionades amb el Real Madrid. I amb el cas Eto’o ha estat franc i valent, i alhora respectuós i prudent respecte la seva anunciada marxa a canvi d’Ibrahimovic. Els arguments que ha donat són per una qüestió de feeling o sigui, sentiments, referent a la intenció de deixar de banda el davanter camerunès i ganes de fer canvis a la plantilla després de l’històric triplet. Li diu el pressentiment i sap que amb Eto’o, tot i el seu potencial, no s’equivoca. Pocs apostaven per Pep Guardiola fa un any i ha estat curiós escoltar i llegir en les darreres setmanes com els mateixos que no confiaven en ell com a entrenador del Barça ara li demanaven que parlés per donar la visió institucional del club, amb la intenció de contrarestar la segona tanda de galàctics de l’era Florentino. Però Guardiola ha estat bé: s’ha explicat quan calia i a l’espera d’esdeveniments. Calma interior en un club que estava molt poc acostumat a aquesta prudència mediàtica.

Música / Dirty Old Town # The Pogues

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?