Jil Van Eyle i el Teaming

by Eduard Batlle Rispau on 22 Juliol 2009

M’agrada haver descobert gràcies a Laura Ubalde el projecte Teaming de Jil Van Eyle. Una bona iniciativa solidària que té com a objectiu reunir microdonacions dels treballadors d’empreses com Nike, Gaes, Danone, Grupo Intercom… que inidividualment no serien tan viables. Aquí radica l’essència del repte d’aquest economista holandès, ara afincat a Catalunya, i que intenta donar força i sentit al valor en equip. Just en un cicle de crisi financera i econòmica, i quan la nostra societat cada vegada més tendeix a l’individualisme, Teaming intenta unir “petits” sentiments econòmics perquè després es converteixin amb “grans” esforços globals. Així és que m’ha agradat comprovat com mobilitza molts i molts diners destinats a una varietat increïble de causes: és el clar exemple d’ajuda sense l’esforç de ningú, ja que un euro al mes en la nostra societat no és res.

Música / All I Want # Susanna Hoffs

{ 1 comment… read it below or add one }

laura Juliol 22, 2009 a les 21:43 pm

Segur que hi haurà més teaming, després d’avui.
Gràcies per “tot”,
Laura

Leave a Comment

Previous post:

Next post: