Time tria Flickr com el millor web del 2009

Time_Flickr_websites_2009

La revista Time ha triat Flickr com el millor web del 2009. I ho argumenta de la següent manera. Flickr, que pertany Yahoo, encapçala la classificació perquè, segons el setmanari, “els ordinadors no tracten les imatges amb la mateixa facilitat amb la que analitzen textos o noms” i “Flickr va ser el primer lloc web en resoldre aquest problema amb l’anomenat etiquetatge social”. Per a la revista és, així mateix, un fet fonamental que “es permeti a tot el món etiquetar les imatges que uns altres pugen” al web, ja que així sorgeix un “sistema de catalogació improvisat gràcies a la saviesa del públic”.

La llista dels millors llocs, que és una de les seleccions tradicionals de la revista, inclou webs de tot tipus: xarxes socials, blocs, agregadors de contingut, cercadors, serveis web de vídeo, fotografia, televisió… Delicious, un servei per compartir llocs web favorits se situa en tercer lloc; la popular xarxa de microblocs Twitter, en sisena posició; i un dels blocs més llegits del món Boing Boing, es troba en la vuitena posició. Entre els 50 millors web de l’any es poden trobar altres llocs com Hulu, Vimeo, Amazon, Califòrnia Coastline, Metafiler, etc. I la sorpresa és veure Wikipedia en el 25è lloc del rànquing i Facebook, en el 31è.

1.Flickr
2.California Coastline
3.Delicious
4.Metafilter
5.Popurls
6.Twitter
7.Skype
8.Boing Boing
9.Academic Earth
10.OpenTable
11.Google
12.YouTube
13.Wolfram|Alpha
14Hulu
15.Vimeo

Música / The Game of Love # Santana & Michelle Branch

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?