Els Premis Blocs, la raó de ser d’STIC.CAT

Els Premis Blocs Catalunya són la il·lusió d’un projecte que es va fer realitat el 10 d’octubre a Girona el 2008 i que aquest any es faran a Vic divendres que ve. Continuem amb l’esperança de fer el salt de la virtualitat a la realitat i potenciar el català i la nostra identitat a la xarxa, tal com explica Francesc Grau en aquesta entrevista per a Sies.tv, que amb Toni Iglésies al capdavant sempre ens han ajudat a difondre els premis. A més, tenim la convicció de promoure l’associació STIC.CAT a través d’actes i iniciatives que ajudin a combatre la fractura digital a casa nostra. Contents de la resposta de l’Ajuntament de Vic i de l’Impevic, i de la gent i entitats que ens han donat suport, ara arriba l’hora de la veritat. Tenim l’esperança que divenres, al Sucre de Vic, hi serem tots i totes. Una vegada més, que la sort ens acompanyi.

Música / Cada cop que te’n vas # Whiskin’s

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?