Els Premis Blocs, la raó de ser d’STIC.CAT

by Eduard Batlle Rispau on 28 Setembre 2009

Els Premis Blocs Catalunya són la il·lusió d’un projecte que es va fer realitat el 10 d’octubre a Girona el 2008 i que aquest any es faran a Vic divendres que ve. Continuem amb l’esperança de fer el salt de la virtualitat a la realitat i potenciar el català i la nostra identitat a la xarxa, tal com explica Francesc Grau en aquesta entrevista per a Sies.tv, que amb Toni Iglésies al capdavant sempre ens han ajudat a difondre els premis. A més, tenim la convicció de promoure l’associació STIC.CAT a través d’actes i iniciatives que ajudin a combatre la fractura digital a casa nostra. Contents de la resposta de l’Ajuntament de Vic i de l’Impevic, i de la gent i entitats que ens han donat suport, ara arriba l’hora de la veritat. Tenim l’esperança que divenres, al Sucre de Vic, hi serem tots i totes. Una vegada més, que la sort ens acompanyi.

Música / Cada cop que te’n vas # Whiskin’s

{ 2 comments… read them below or add one }

Edu Setembre 29, 2009 a les 14:36 pm

Estic segur que la sort us acompanyarà. Aquest cop no hi seré físicament perquè la distància no m’ho permet, però faré el possible per seguir l’acte per internet.

Salut!

Eduard Batlle Rispau Setembre 29, 2009 a les 20:13 pm

Gràcies Eduard!

Les teves visites al bloc és la demostració que la connexió entre Catalunya i l’Índia funciona en aquest univers virtual.

Una abraçada.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: