Un Clúster TIC Media per a la UdG

udg_retol

M’agradaria que el conseller Huguet confirmés demà, en la seva visita a Girona, que el Parc Científic i Tecnològic de la UdG tindrà la seu d’un Clúster TIC Media. És molt important per al parc que es pugui fer realitat aquest projecte, que té com a objectiu instal·lar un grup d’empreses de les tecnologies de la informació i la comunicació a l’edifici Narcís Monturiol. El parc de la UdG necessita projectes com aquest per consolidar-se com a projecte real, que sigui un referent del territori en concentrar innovació, recerca, investigació i emprenedoria. Hi ha encara escèptics amb el projecte i el moment econòmic actual tampoc ajuda al complex, però després de caure la construcció cada vegada més està progressant un sector que s’està preparant per fer avançar les societats avançades. Catalunya necessita vertebrar-se més enllà de Barcelona i és vital que quedi ben teixida de Reus a Girona amb parcs i projectes d’aquestes característiques. I amb el temps, han de tenir el repte de funcionar més enllà de les importants inversions públiques inicials per aportar aquest valor afegit que necessitem. Si posem bé les bases,  l’enfortim sòlidament, el futur tindrà més èxit.

Música / Clarity # John Mayer

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?