Quant hauria de costar el nou Apple Tablet?

Quant estaria disposat a pagar pel nou Tablet d’Apple? Aquest interrogant encara és futurista, ja que el plec de condicions o la data de llançament del dispositiu encara no s’han confirmat. No obstant això, Retrevo acaba de publicar un estudi sobre el preu que els usuaris de Mac i PC estarien disposats a pagar per un dispositiu Tablet d’Apple. No és sorprenent que els resultats mostren que els usuaris d’Apple pagarien més que els usuaris de PC:  El 68% dels enquestats indiquen que estarien disposats a pagar més de 600 dòlars per al dispositiu, enfront de només el 36% dels propietaris de PC.

appletabletprice

No és cap sorpresa que els usuaris d’Apple vulguin pagar més, ja que de mitjana tenen un ingrés familiar més alt i més dispositius en propietat. És interessant valorar que està disposat a pagar tant i és un bon indicatiu per deduir que Apple pot ser capaç de cobrar molt més que la competència. Però la conclusió de Retrevo no és tan optimista, encara que valora que Apple ha de du el producte al mercat amb rapidesa si vol gaudir d’aquest èxit. Segons l’estudi, el 37% dels propietaris de Mac ja té previst o es planteja comprar un netbook aquest mateix any.

Música / If On A Winter’s Night  # Sting

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?