Adéu a un patriota com Feliu Matamala

Feliu_Matamala

El català ha perdut un dels seus grans activistes amb la mort de Feliu Matamala (El Punt i DdG). És una pèrdua molt sentida la seva per tot el que ha arribat a representar en la lluita del català i era d’aquelles persones que es podia anomenar catalanistes de pedra picada, amb ganes d’aixecar la bandera. Feliu Matamala era i és una de les persones que tanta falta ens fan, combatiu i activista, i esperançat en tot el que pot representar el català mobilitzat des de les arrels de la societat. Amb iniciatives que van tenir un gran èxit com el CAT a les matrícules dels cotxes o el carnet de nacionalitat catalana. I totes aquestes idees impulsades des d’un gran referent com va era la “seva” Llibreria Les Voltes. Ara que són per a moltes coses -a l’espera sobretot de la sentència (derrota) del Constitucional sobre el Nou Estatut-, però menys per a la valentia política, el meu record per a Feliu Matalana: per a totes aquelles persones que van lluitar amb humilitat i van ajudar a fer justícia amb el català i Catalunya, després d’una maleïda dictadura que va durar massa dies i anys. Just quan tenim molta mancança de fermesa de la nostra identitat perdem un activista, però que per sort ens deixa el seu referent.

Música / El Cant dels Ocells # Pau Casals

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?