Un altre gran mèrit per a Wikiloc

by Eduard Batlle Rispau on 16 Desembre 2009

Jordi_Ramot_Wikiloc

El ganxó Jordi Ramot, amb seu projecte Wikiloc, acaba de ser escollit per El País Semanal com un dels cent homes i dones iberoamericans que han destacat en el 2009. Un reconeixement que és un gran elogi internacional, després del rebut fa poc temps per National Geographic. Ramot, que destaca per la seva humilitat i constància, ha cregut sempre en aquest projecte de viatges 2.0, amb més de 100.000 rutes exposades d’arreu del món a la xarxa, i és una sort que s’hagi incubat al PCiT de la Universitat de Girona. Ara és hora de rendibilitzar i potenciar encara més aquest repte perquè pugui continuar creixent. Són projectes que reforcen la nostra identitat local en aquest món TIC cada vegada més global. Una cop més Jordi, moltes felicitats, molts ànims i endavant amb Wikiloc!

Música / In Your Wildest Dreams # Tina Turner & Barry White

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: