Whitechapel AM, una ràdio especial

Trobo molt interessant el projecte que significa la ràdio Whitechapel AM, que just ha complert 30 anys. És una iniciativa que, gràcies a les donacions, fa temps que pretén  contribuir al benestar y la recuperació dels pacients al Royal London Hospital, un dels més grans de la capital londinenca. L’emissora, que du el nom del carrer on es troba el centre, emet les 24 hores i busca la implicació dels pacients en un dels programes, amb la selecció de les cançons alhora que intenta transmetre un valor terapèutic, com si es tractés de l’Efecte Mozart. I els pacients ho agraeixen, tal com demostra aquest vídeo de la BBC. De fet, els investigadors han demostrat els fonaments, els efectes i les aplicacions terapèutiques de la música, amb el canvi de les ones cerebrals que donen un canvi neurològic profund. M’agrada que la música actuï sobre les nostres emocions i més encara, quan és en aquests casos mèdics i dóna resultat per als qui més ho necessiten.

Música / Democracy # Leonard Cohen

PD: Neix de The Daily Caller, un nou mitjà digital als Estats Units.

PD2: Xavier Verdaguer i el seu projecte Innovalley, que vol promoure la roba intel·ligent.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?