El periodisme en fomat “tablets”

Aquest vídeo de la revista Sports Illustrated exposa com ja s’estan preparant els grans mitjans nord-americans per adaptar-se als nous formats de comunicació més enllà de la tradicional del paper. És un “nou” periodisme basat per a les tablets, que una vegada consolidats els portàtils i els mòbils arriba el seu moment. Apple mateix, té el seu a punt per comercialitzar: iSlate (vídeo especulatiu). Les tablets seran una nova eina on els mitjans de comunicació rivalitzaran per tenir més usuaris i subscriptors, i permetrà que el periodisme evolucini en un altre context, amb noves eines que permetran crear productes innovadors, experiències atractives per als consumidors, les empreses i els anunciants. El salt digital del periodisme en un país com els Estats Units ja és una gran realitat. A casa nostra, el moment sembla encara lluny, però s’acosta molt ràpid.

Música / Falling in Love # McFly

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?