Esquire s’adapta a l’iPhone i iPod

La revista nord-americana Esquire acaba de presentar el nou format específic per a iPhone i iPod. És una mutació més dels mitjans tradicionals per adaptar-se als nous formats de comunicació. I en el cas d’Esquire és també dels importants, en ser considerada com la revista de referència del món de les publicacions per a homes i també la més antiga. Fundada el 1933 per l’editora Hearst Corporation, després de 76 anys d’història, fa un salt més per arribar a tot tipus de públic, en un dels mòbils més utilitzats del moment com és el cas de l’iPhone, juntament amb les Blackberry i els HTC. En aquest vídeo, es mostra el que cada vegada fan més diaris i revistes dels Estats Units: crear un format especial per als usuaris del telèfon mòbil i que pugui ser el 100% compatible. Altres mitjans de comunicació pioners als iPhone i iPod són les versions dels diaris USA Today i The New York Times, i  la revista Men’s Health.

Música / One day at a time # Joe Walsh

PD: M’agrada el titular de l’entrevista a Manuel Castells: “El poder es construeix, sobretot, en la comunicació

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?