Gest d’estabilitat de Guardiola

ESPAÑA-FÚTBOL-FC BARCELONA

Guardiola ha frenat les especulacions entorn la seva renovació i s’ha avançat a la campanya oficial a la presidència del Barça, quan la precampanya es podria dir que ja ha començat amb l’entrada del nou any. Els rumors i tensions generades entorn la continuïtat del tècnic blaugrana anaven en augment i, finalment, ha fet el gest en línia amb la seva personalitat. Una vegada més, s’ha desmarcat de possibles posicionaments respecte les candidatures i es manté al marge confirmant la seva renovació que, en part, també serveix d’aval per a la junta continuista alhora que deixa mans lliures en cas d’una victòria d’un aspirant. És lògic que l’entrenador de Santpedor tingui ara unes fortaleses immenses, basades en els èxits històrics del 2009 (sis títols), que l’avalen per exigir un contracte comparable als grans tècnics del món: Scolari, Mourinho, Capello, Ferguson, Mancini, Ancelotti… Però Guardiola anhela, amb lògica, més control esportiu amb vista el futur. Recordem que el seu tècnic era Lillo quan va anar a la candidatura de Bassat i ell no preveia entrenar sinó ser el secretari tècnic.

Guardiola pot continuar al Barça els anys que vulgui perquè s’ho ha guanyat a pols, quan gairebé ningú confiava en ell ara fa poc més d’un any. Amb el tòpic del nou Ferguson, sembla que ja tingui el destí preestablert. Però ja es veurà. De moment, sap que pot influir, i molt!, sobre qui serà el nou president del club: per molt que les candidatures facin bones campanyes gràcies a bons assessors. Va protegir intel·ligentment la plantilla i el cos tècnic fins que li ha tocat fer el pas mediàtic per la creixent pressió. I si el Barça guanya la Champions al Bernabeu aquesta directiva ho té tot de cara per guanyar i encarar el tercer mandat. Amb Laporta o sense.

Música / En la que en Bernat se’t troba # Manel

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?