Arriba el moment de l’Apple Tablet

Un vídeo que exposa una demo de l’espectacular Tablet, que el CEO d’Apple, Steve Jobs, presentarà demà a San Francisco, en el Centre de les Arts Yerba Buena (mapa). La notícia l’avança el WSJ, un mitjà que cada vegada ha reforçat més al web les notícies amb el format audiovisual. L’exposició del nou suport d’Apple és un moment que fa temps que s’espera, especialment, els incondicionals d’Apple. Veure’m si la presentació va en la línia habitual de Jobs i Apple. El primer retrat robot del nou aparell dóna la sensació que es tracta d’un iPhone de grans dimensions, amb una pantalla tàctil de 10,1 polzades, un teclat virtual i la possibilitat de tenir videoconferències i descarregar llibres electrònics. I mentre Apple prepara un nou suport, els seus beneficis no paren de créixer.

Música / Unbreakable # Alicia Keys

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?