El risc d’actuar per ajudar als més necessitats

STIC_BdA

Hem tancat la I Campanya Solidària d’STIC.CAT a benefici de la Fundació del Banc dels Aliments. En poc temps, gairebé un mes i escaig, hem aconseguit recaptar 4.000 euros que són per a aquesta entitat que es dedica a lluitar contra la fam a casa nostra fent arribar aliments a les persones més necessitades. Personalment, us vull donar les gràcies a tots els qui ens vau ajudar a difondre la idea, a les entitats esportives, ajuntaments i empreses que vau col·laborar amb el projecte i, sobretot, als qui vau voler contribuir amb la vostra aportació per a la campanya. Ha estat un repte esperançador tot i el risc de l’atreviment, amb detalls tan motivadors com els de Jordi Roche, Joan de Llobet, Àlex Rovira i Miquel Pellicer a través d’El Mundo Deportivo

Precisament, dijous passat, dirigents de Banc dels Aliments em comunicaven les dades globals del 2009 a Catalunya: s’han repartit 10.000 tones d’aliments, han rebut donacions de 411 empreses, han entregat aliments a 677 entitats benèfiques i n’han sortit afavorides un total de 135.000 persones gràcies a la col·laboració de 120 voluntaris que es divideixen en les quatre seus territorials. Entre els aliments que es reperteixen, els més habituals hi ha llet, arròs, pasta, galetes, fruita, carn, llegums seques, oli i pa, gràcies a empreses que cada vegada estan més sensibilitzades amb la responsabilitat social corporativa (en relació el 2008 les donacions han augmentat un 115%). Degut a l’augment de la crisi, per primera vegada la fundació ha ajudat en la compra d’aliments.

Música / Nothing Man # Bruce Springsteen & The E Street Band

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?