La gestió de Pep Guardiola

pep-guardiola

M’agrada com gestiona Pep Guardiola la plantilla del Barça en aquests moments d’eufòria gràcies als bons resultats i després d’un any llegendari. Una temporada més, alhora de la veritat, continua apostant per la modèstia i el respecte per als rivals mentre protegeix els seus jugadors  del famós entorn del Barça i intenta cohesionar al màxim la plantilla. I no només jugadors i tècnics sinó la seixantena de persones que envolten el grup del primer equip, amb metges, fisioterapeutes, tècnics analistes, ajudants, preparadors físics, delegat… Potser avui el Barça farà un gran partit o potser empata o perd a l’estadi del Real Madrid, però l’entrenador blaugrana haurà posat les bases perquè es continuï en la línia de demostrar que el Barça practica actualment el millor futbol del món. I Pep Guardiola és l’ànima d’aquesta estructura humana que, constantment, demostra que és un equip: assisteix en grup a la presentació del nou llibre de Gerard Piqué i acaba després d’un dinar per fer pinya a les 6 de la tarda. Passi el que passi aquesta nit al Bernabeu, l’entrenador del Barça continuarà demostrant que, tot i la seva personalitat, sempre ha tingut un gran respecte per als contrincants i no haurà caigut en la supèrbia i l’arrogància, o en treure pit ara que ho podria fer molt fàcilment. Ho va demostrar contra l’Arsenal i ahir ho va evidenciar contra el Madrid. I això no vol dir que avui no somiï amb un altre 2-6.

Música / Two Bare Feet # Katie Melua

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?