De “Gladiator” a “Robin Hood”

Ridley Scott i Russell Crowe han repetit la mateix fórmula de Gladiator a Robin Hood, amb l’èpica com a gran relat. Després del gran èxit de les aventures romanes, amb Oscar inclòs per a Crowe, deu anys després han canviat el mític coliseu romà pels boscos llegendaris de Notthingam. Les mateixes dosis d’acció i trama, amb un format molt similar, per tornar a intentar repetir una bona recaptació. Director i protagonista, que han coincidit per cinquena vegada, són una garantia per als espectadors que vulguin perdre’s en els boscos de Sherwood a través d’una escenografia imponent i bons efectes visuals ambientats a l’època medieval. I gairebé un mil·leni després, comproves com el poder mai vol tenir límits i viu de l’ostentació i de la riquesa del seu poblat (ara urbs). Amb història d’amor inclosa, posant a mida Cate Blanchett per a l’actor australià. I el secundari que més m’ha agradat ha estat el veterà Max von Sydow. La pel·lícula funciona i la llegenda de Robin Hood, també: les vivències de l’arquer més famós d’Anglaterra van generar més de 30 pel·lícules al segle XX. Veure’m amb què ens sorprenen d’aquí uns anys Scott i Crowe.

Música / Your Body Is A Wonderland # John Mayer

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?