Xavier Verdaguer també forma part de l’ADN de Silicon Valley

Xavier Verdaguer_Innovalley

Agraeixo molt la conferència de Xavier Verdaguer que ahir va fer al Parc de la UdG. Així com també el centenar de persones que ens vam reunir per escoltar la seva visió sobre l’Ecosistema de Silicon Valley, després d’un any de quedar-se a San Francisco per impulsar la seva nova empresa: Innovalley, amb la qual vol adaptar la roba a les noves tecnologies. En Xavier va estar molt dialogant, proper, i va preferir exposar el seu cas, tan personal, a mostrar dades i xifres del per què Silicon Valley és la regió més emprenedora del món. Va ser com un viatge d’anada  i tornada de dues hores per descobrir com la universitat, l’emprenedoria i la inversió són els tres eixos bàsics d’un microclima empresarial únic. Va ser una trobada inesperada i agendada molt ràpida, aprofitant que ell passa un dies a Catalunya, abans de tornar a marxar als EUA. Espero que la interacció agradés i l’atreviment, servís com una espècie de pluja de idees, especialment, per als qui lluiten cada dia per donar viabilitat a la seva empresa en aquest temps de crisi i desànim.

Xavier Verdaguer_UdG_Innovalley

Espero que podem tornar a repetir l’experiència de tenir en Xavier Verdaguer al Parc, encara que sigui en un altre format, i que persones com Teresa Turiera d’Infonomia, en Pere Condom del Parc, en Miquel Duran de la UdG i emprenedors com David Illa del Mimolet o els d’Art Cervesers, amb una cata molt especial, tinguin ganes de “jugar-se-la” amb més experiències similars. I amb la vocació de les ganes de fer i compartir, aprendre i interactuar. El seu “si” sempre és motivador i engrescador. Amb agraïment, una vegada més a tots i molta sort Xavier!

Música / Everybody’s Free # Baz Luhrmann

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?