Un nou record d’Apple amb l’iPhone 4

Els registres comercials d’Apple són cada vegada són més espectaculars. Ahir mateix, Steve Jobs va confirmar que la novetat de l’iPhone 4, el “telèfon intel·ligent”, ha suposat el llançament de més èxit d’Apple. De moment i en només quatre dies, ja s’han venut 1,7 milions d’unitats. I aquests registres en temps de crisi. Una vegada més, a banda d’un màrqueting excel·lent i unes posades en escena que han aconseguit una expectació mundial, el CEO de la companyia de Cupertino sembla no tenir límits.

L’iPhone 4 està disponible als Estats Units des del 24 de juny a un preu de 199 dòlars (uns 161 euros), per al model de 16 GB, i de 299 dòlars (uns 242 euros), per a la versió de 32 GB. A més, el terminal es pot adquirir també al Regne Unit, França, Alemanya, Japó i a finals de juliol s’oferirà en altres 18 països més, entre ells l’Estat espanyol. En concret, les tres principals operadores de mòbil en territori espanyol (Movistar, Vodafone i Orange) han confirmat que posaran a la disposició dels seus clients l’últim model d’Apple.

Entre les prestacions del dispositiu, l’iPhone 4 inclou el FaceTime, un servei que permet realitzar vídeo-trucades, així com una pantalla de “la màxima resolució i més innovadora mai fins ara” per a un mòbil, que es tradueix en text, imatges i vídeo d'”excepcional nitidesa”, segons ha valorat la companyia. El nou terminal disposa també d’una càmera de 5 megapixels amb flash LED, enregistrament de vídeo HD 720p, processador A4 d’Apple, giroscopi de 3 eixos i fins a un 40 per cent més d’autonomia de bateria.

Música / Magnificient # U2

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?