La publicitat com a sentiment

El gran aparador que és el Mundial de futbol és també un trampolí per a les marques comercials. Aquest és el de la cervesa Pilsen que dóna suport a la celeste, que precisament juga aquest vespre les semifinals contra Holanda. Però també hi ha marques com la Coca-Cola, amb un anunci similar. O aquest tan curiós de Quilmes a l’Argentina. L’Uruguai és la sensació del Mundial de Sud-àfrica i té un gran mèrit el que ha aconseguit. Els creatius d’aquest espot intenten plasmar el sentiment que desperta la selecció uruguaiana per promoure una marca de cervesa que convida a la celebració de les victòries. Jugadors, entrenadors, seleccions… icones per atraure compradors i despertar el consum. Villa, gràcies als seus gols, és el reclam publicitari de la selecció espanyola. I és un marc en el qual es barreja identitat, producte i sentiment. Una combinació fàcil d’explotar i que per això funciona. I més, quan seleccions com l’uruguaiana i l’espanyola arriben a les semifinals.

Música / Replay # Yyaz

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?