Un viver privat, la Maret, contra la crisi

La Maret.cat és una aposta valenta i atrevida en temps de crisi.  La iniciativa suposa que Salt tingui, des de dijous, el primer viver d’empreses privat a les comarques gironines. Parlant fa pocs dies amb Àlex Barceló (emprenedor i director a Solventa6 SLP) al Parc de la UdG, vaig captar la missió d’aquest nou projecte, que és el d’oferir espais a emprenedors que vulguin tenir, a més, el suport dels dirigents del viver per poder desenvolupar els seus projectes. La idea és fer xarxa, crear estímuls i que els “aventurers” no se sentin sols. Per tant, no és només qüestió de cobrar un lloguers i deixar uns espais i uns serveis tècnics, sinó donar-los facilitats, acompanyar-los en el seu trajecte i que també puguin tenir espais en vivers d’altres ciutats, com es preveu que sigui a Madrid, perquè els clients puguin  expandir les seves iniciatives. Un target innovador. I és que encara que no sigui un bon cicle i  l’economia no estigui per a atreviments, els seus propietaris estan convençuts que la idea pot sortir bé. Molta sort Àlex! I molts ànims David!

Música / See The World # Gomez

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?